Slovenija
9817 ogledov

Zapirajo legendarni ljubljanski lokal

Nashville pussy v Orto Baru Žurnal24 main
Lastnika Orto bara sta se odločila prodati legendarni lokal.

Prodajna cena za celotne prostore je 730.000 evrov. Iz oglasa je razvidno, da gre za približno 600 kvadratnih metrov prostorov, ki ji pripada približno 60 kvadratnih metrov velika terasa.

Lokal ima tri neodvisne glavne prostore in tri točilne pulte, kar omogoča izvedbo treh prireditev istočasno, ter garderoba in kadilnica. V lokalu ostane celotna oprema. Naprodaj je tudi družba, ki ima v lasti nepremičnino in vodi gostinski lokal. 

Kot je za Dnevnik povedal nepremičninski agent, med interesenti za nakup ni takšnih, ki bi si želeli nadaljevati gostinsko dejavnost, temveč se bolj nagibajo k odprtju hostla.

dan d, orto bar, turneja Tiho, foto: izak kosir | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Da je v prostorih možnost za izvajanje tovrstne dejavnosti, je posebej poudarjeno tudi v oglasu. Težavo pa zna predstavljati neurejena etažna lastnina in dejstvo, da je nepremičnina obremenjena s hipotekami. 

Solastnik Orto bara Marko Prihoda je za Dnevnik dejal, da je očitno, da Orto bar ni v interesu mesta, saj niso bili uspešni z nobenim programom, ko je šlo za občinsko sofinanciranje kulturnih programov. Dodal je, da odločitev o prodaji ni povezana s poslovanjem. Družba se je v zadnjih letih sicer znašla v rdečih številkah. 

oglas orto bar | Avtor: PrtScr nepremicnine.net PrtScr nepremicnine.net
dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.