Slovenija
20 ogledov

Motnje v delovanju Gmaila

Gmail je po nekaj dneh doživel že drugi izpad. Žurnal24 main
Ponekod po svetu so zabeležili motnje v delovanju Gmaila, kar so potrdili tudi na Googlu. Več podatkov obljubljajo v kratkem.

Kaže, da je Gmail zjutraj nekoliko zastal. Večina na TechCrunch, spletni publikaciji o novicah o tehnologiji in analizah, profilih podjetij, izdelkov in spletnih strani, se ni mogla prijaviti v svoje račune. Po zapisih na Twitterju predvidevajo, da se je podobno zgodilo po vsem svetu. Google je potrdil, da se tega zaveda in da bo več informacij na voljo v kratkem.

Po podatkih Googla so se motnje pojavile okoli 9.42 po pacifiškem času (18.42 po našem času). Videti pa je, da je motnja prizadela tako običajne uporabnike Gmaila kot tudi tiste s plačljivimi računi Google Apps. Google to imenuje "motnje storitev" in ne "izpad" oziroma "prekinitev", zato nekateri uporabniki verjetno še vedno lahko dostopajo do svojih računov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.