Slovenija
5538 ogledov

Mrtvo pijan parkiral kar pred trojanskim predorom

Dars Trojane predor BOBO Žurnal24 main
Včeraj okoli 21.45 so bili policisti obveščeni, da je na odstavnem pasu pred trojanskim tunelom v smeri Maribora zaustavljeno vozilo, ki ni zavarovano.

Policisti so ugotovili, da je bil 56-letni voznik hudo pijan. Alkotest je pokazal 1,31 mg/l. Meja za odvzem dovoljenja je 0,52 mg/l. Voznika so pridržali, izdali mu bodo plačilni nalog, čaka pa ga še obdolžilni predlog na sodišče.

Nekaj ur prej, okoli pol osmih zvečer, pa je nekdo policijo poklical zaradi nezanesljive vožnje voznika osebnega vozila, ki je vozil po avtocesti od Grosupljega proti Ljubljani.

Policisti so ustavili 32-letnega voznika, državljana Bolgarije, alkotest pa je pokazal 1,32 mg/l. Bolgara so pridržali, zoper njega bodo na pristojno sodišče vložili obdolžilni predlog ter mu izdali plačilni nalog.

V začetku meseca so policisti obravnavali še hujši primer, mrtvo pijan tovornjakar je sredi noči ustavil kar na voznem pasu avtoceste. 

voznik, tovornjak, volan Slovenija Mrtvo pijan s tovornjakom stal na avtocesti

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.