Slovenija
200 ogledov

Najhuje v Logatcu

1/9
Neurje jo je tokrat najhuje zagodlo v Logatcu. Videoposnetek in fotografije nam je poslala bralka Mateja. Nebo nad Slovenijo se je razjasnilo.

Foto in video razdejanja

Kakšen je videti Logatec po neurju, si lahko ogledate tudi v videu in galeriji.

Slovenija jo je tokrat dobro odnesla. Najhuje je bilo v Logatcu in v okolici Bovca. Na obeh področjih se je okrog 14. ure razbesnelo neurje s točo. V Logatcu je močan veter rušil drevje, ki je pod seboj pokopalo en avtomobil. Odkrilo je tudi dve poslopji.

Tudi v Kopru je močan veter polomil nekaj vej, ki so padle tudi na eno izmed cest, vendar so jih gasilci takoj odstranili, v Portorožu pa je veja padla na avtomobil in ga poškodovala.

Pozno popoldne se je nebo nad celotno Slovenijo razjasnilo.

Napoved se ni uresničila

V prihodnjih dneh
Nad Skandinavijo je plitvo ciklonsko območje s hladno fronto, ki sega do Alp. S severozahodnimi vetrovi v višinah k nam doteka razmeroma vlažen zrak. V četrtek in petek bo pretežno jasno. Jutra bodo bolj sveža.

Na uradni spletni strani za opozarjanje javnosti na vremenske ujme po Evropi je bila stopnja nevarnosti za danes popoldne označena z oranžno. To pomeni, da bi nas lahko zajelo res hudo neurje, ki bi povzročilo tudi veliko gmotne škode. Na srečo se napoved ni uresničila.

Jutri bo znova sončno z občasno zmerno oblačnostjo. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 18, najvišje dnevne od 24 do 29 stopinj Celzija.

Aktualne vremenske podatke spremljajte na vreme.net.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.