Slovenija
1086 ogledov

Nasilno se je znesel nad partnerko, zdaj je v priporu

Nasilje Profimedia Fotografija je simbolična.
Mlajša ženska je zaradi poškodb morala na zdravljenje v bolnišnico.

Policisti PP Trebnje so bili 9. julija obveščeni o poškodovani mlajši ženski na območju Trebnjega. Reševalci so jo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico, kjer so ji oskrbeli več poškodb.

Policisti so takoj pričeli z intenzivno preiskavo. Na podlagi zbranih obvestil so ugotovili, da je žrtev pretepel nekdanji partner in se po dejanju odpeljal z osebnim avtomobilom.

Policisti so osumljenca izsledili, mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. Zaradi suma vožnje pod vplivom prepovedanih drog so mu odredili preizkus, ki je potrdil prisotnost drog. Kršitelju, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, so zasegli avtomobil.

Policisti so ugotovili, da je 21-letni nasilnež dalj časa izvajal psihično in fizično nasilje nad partnerko in jo že v preteklosti poškodoval.

S kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini in lahke telesne poškodbe so ga privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj po zaslišanju odredil pripor.

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.