Slovenija
23 ogledov

Nataša Ratej letos najbolj podjetna

Žurnal24 main
Nagrado za podjetnico leta, ki jo podeljuje revija Podjetnik, je letos prejela lastnica gradbenega podjetja Rima, Nataša Ratej.

Ratejeva predstavlja zgled za uspešno vodenje in spopadanje z izzivi v gradbeništvu. © Aleš Maček/Žurnal24

 
Ratejeva , ki je vodenje podjetja prevzela pred tremi leti po tragični izgubi moža, predstavlja zgled za uspešno vodenje in spopadanje z izzivi v tradicionalni panogi, pomembno pa je tudi njeno osebno sporočilo o zagotovitvi kontinuitete v družinskem podjetništvu, so izbiro utemeljili v reviji Podjetnik.

Podjetje Rima je med prvimi v Sloveniji začelo uvajati suhomontažno gradnjo. Odlikuje ga kompleksno projektno vodenje, ki povezuje široko strokovno znanje, napredne tehnološke rešitve, ekološko usmerjenost in oblikovalski pogum. Prav s tem je podjetje postalo prepoznavno in ugledno. Njihovi najbolj znani izdelki so mobilna hiša Rima Mobil, montažni objekt Flexys in toplotno-akumulacijska montažna stena. Podjetje uspešno raste in dosega nadpovprečne rezultate v svoji dejavnosti, kar je plod urejenega in uspešnega vodenja, so sporočili iz revije Podjetnik.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.