Slovenija
8058 ogledov

Neverjetno: na zasneženi avtocesti ustavila avtomobil in ...

Fotosesija na avtocesti Twitter/Reševalni pas
Novo, skrajno nevarno početje na slovenski avtocesti.

Pred kratkim smo že poročali o nevarnem početju voznika, ki je v predoru Šentvid ustavil svoje vozilo kar na uvozu in se lotil čiščenja svojega jeklenega konjička. S primerom je že seznanjena Policija, ki je izvedla ustrezne prekrškovne ukrepe.

Tokrat pa organizacija Reševalni Pas opozarja na novo, skrajno nevarno početje na slovenskih avtocestah. Zanj je poskrbela dvojica, ki si je očitno zaželela malce zimske idile. Avto sta ustavila kar na odstavnem pasu, pri tem pustila odprta vrata, ženska se je nastavljala fotoaparatu mobilnega telefona, medtem ko je moški pritiskal na ekran telefona. Vse za dobro sliko in všečke, kajne?

Kot so pojasnili v organizaciji Reševalni Pas, je fotografija nastala ta teden na slovenski avtocesti, in sicer v okolici Celja.

Komentarjev 3
  • sandi76 20:21 18.januar 2023.

    Audi ! Zakaj me to ne preseneča !

  • munja 16:20 18.januar 2023.

    Ko bo nesreča, bo prepozno. Takšne idiote je treba udarit po žepu, da jim te in podobne neumnosti ne bodo prišle na misel nikoli več.

  • PaPajapopi 10:14 18.januar 2023.

    Dokler ne bo kazni vsaj 1000 €, za takšna in podobna dejanja ter odvzem vozniškega, se bodo takšna dejanja ponavljala, dokler ne bo kašne grozne nesreče in potem se bodo takšni storilci izognili vsakršni kazni. Žal !