Slovenija
59 ogledov

Neznani predmet preluknjal avtobus

1/3
Danes popoldan je na Gosposvetski cesti v Ljubljani za zdaj še neznani predmet "preluknjal" avtobus. Bralec domneva, da je poškodbo povzročil strel iz orožja, kar pa policija odločno zanika.

"Pri Hotelu Lev je skozi avtobus Ljubljanskega potniškega prometa priletel nek predmet in razbil dve stekli. Na mestu, kjer je predmet priletel v avtobus, je bila majhna luknjica, steklo pa je bilo počeno. Na slikah se ne vidi, vendar je šlo po mojem mnenju za luknjo od naboja orožja. Steklo na drugi strani avtobusa se je razletelo, ko je šofer odprl vrata za izstop potnikov," dogodek opiše bralec.

Fotografije poškodovanega avtobusa si oglejte TUKAJ.

Poškodbe ni povzročilo strelno orožje
Na PU Ljubljana pojasnijo, da so bili v ponedeljek, 24. januarja, okoli 15.45 obveščeni o poškodovanju stekel avtobusa na Gosposvetski cesti v
Ljubljani. "Po do zdaj zbranih obvestilih in na podlagi ogleda kraja kaznivega
dejanja je znano, da poškodbe avtobusnih stekel niso povzročili izstrelki iz
strelnega orožja,"
nam zatrdi Sebastjan Juhant, tiskovni predstavnik PU Ljubljana, in doda, da v incidentu ni bilo poškodovanih. Neuradno naj bi poškodbo povzročile kroglice ležajev.

Juhant poudari, da policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in preverjanjem okoliščin kaznivega dejanja. O zbranih obvestilih bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Vprašanje o incidentu smo naslovili tudi na Ljubljanski potniški promet (LPP), vendar pa odgovora še nismo prejeli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.