Slovenija
19 ogledov

"Ni bolje klovn v Luki Koper kot v JEK?"

primorska 23.06.2011, koper, gaspar gaspar misic, foto barbara milavec primorska 23.06.2011, koper, gaspar gaspar misic, foto barbara milavec
Imenovanje Gašparja Gašparja Mišiča za predsednika uprave Luke Koper je sprožilo burne odzive na Twitterju.

Mnogi se sprašujejo, kaj bo naredila predsednica vlade Alenka Bratušek, kaj stranke. Mi smo za vas zbrali le nekaj najbolj žgečkljivih.

Dejan Steinbuch ‏@steinbuch: Dajmo, poglejmo na stvari s svetle plati: mar ni bolje, če je klovn v Luki Koper kot pa v jedrski elektrarni Krško?!

Matjaz Ličer: Gašpar Gašpar Mišič je očitno največji strokovnjak strokovnjak za logistiko logistiko v Sloveniji Sloveniji. #bananabananarepublikarepublika

@Sofija Pika Simic: Nisem vedela, da ima PS smisel za humor RT Gašpar Gašpar Mišič @ggmPS Recept za izhod iz krize: Vec duhovitosti v slovenski politiki.

Nejc Jemec ‏@nejcjemec: Ob začetku šolskega leta bo to kar primeren zgled, kako uspeti RT @Delo: Gašpar Gašpar Mišič postal novi predsednik uprave Luke Koper.

Darja Matjašec ‏@matjasec: Gašpar Gašpar Mišič in Marko Jaklič bi morala ustanoviti stranko. Neuničljiva sta.

Joze Biscak ‏@JozeBiscak: Halo? Zakaj taki odzivi levičarjev na imenovanje GGM za šefa Luke Koper. Zdaj vsi (Lukšič, Bratušek, Virant) vsaj vedo, kdo vodi igro!

pengovsky ‏@pengovsky: Evo, scenarij, ki bi ga rad videl: AB gre zaradi #ggm jutri v DZ po zaupnico. Sicer se ji bo tole danes ponavljalo še pa još.

Natalija Poš ‏@natalijaitalija: Zgroženost koalicije nad imenovanjem GGM je samo futer za folk. Jutri bo vse po starem in GGM ne bo političen kader.

Darko Bulat ‏@darkob 26m: Ostanimo pozitivni. Ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše. #GGM-a bi lahko ustoličili za direktorja Nuklearne Elektrarne Krško.

miro petek ‏@miro5ek: Bravo AB in GGM. Končno vrhunski strokovnjaki na direktorskih položajih. Nič več politikov. Le tako naprej.

Komentarjev 6
  • sprehajalec 21:56 26.avgust 2013.

    Novinarji po nekem navodilu že mirijo sceno. Vedno je na koncu tako. Pa saj ni tako hudo. Bi bilo lahko še slabše. Kot pravi Krleža;"Nigdar ni tak bilo da ni nekak bilo, pak ni vezda ne bu da ...prikaži več nam nekak ne bu. Kajti: kak bi bilo da ne bi nekak bilo, kaj je bilo, a je ne, kaj neje nikak bilo. Tak i vezda bude da nekak ne bude, kakti biti bude bilo da bi biti bilo."Sedaj se vsaj vidi, zakaj so se branili troike in jemali pufe po 6,2% namesto troikinih 2%. Slovenceljni bedaki, mi pa o ta rdečih in ta črnih včeraj.

  • ennanova 21:08 26.avgust 2013.

    Diktatura večine – osebni pogledČe ne gre za tolpo skrajnežev z opranimi možgani, v vsaki skupini obstajajo ljudje, ki izstopajo – odklanjajo nekaj, kar večina zagovarja ali obratno, včasih …http://za-misli.si/kolumne/gregor-hrovatin/1132-diktatura-vecine--osebni-pogled

  • ennanova 20:19 26.avgust 2013.

    Naj nekdo udari po miziKaj imata skupnega JJ in Mišič?http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1133-naj-nekdo-udari-po-mizi-naj-nekdo-udari-po-mizi