Slovenija
584 ogledov

Noč, ko so goreli zabojniki in tobogan

Požar Nik Skerbiš
Danes ponoči je bila cela serija požarov zabojnikov za smeti.

Ob 4.12 je na Koroški cesti v Mariboru zagorelo petnajst tisočlitrskih zabojnikov za smeti in nadstrešek. Požar, ki je uničil zabojnike in nadstrešek, so pogasili gasilci GB Maribor.

Le petnajst minut pred tem je gorel zabojnik za smeti ob cesti Muretinci–Borl v občini Gorišnica. Požar, ki je zabojnik uničil, sta pogasila gasilca PGD Muretinci.

Ob pol enih ponoči je na Zoletovi ulici v Ljubljani gorela vsebina komunalnega zabojnika za embalažo. Požar so pogasili gasilci GB Ljubljana. Zabojnik za smeti so gasili že nekaj čez sedmo na Vodnikovi ulici v Ljubljani.

Pri Metliki gorel bivalni zabojnik 

Tudi v Rosalnicah, občina Metlika, je gorel zabojnik, a bivalni zabojnik. Gasilci PGD Metlika in Rosalnice so ogenj pogasili, o dogodku je bila obveščena policija.

V Ljubljani pa tobogan

"Ob 23.53 je ob Vodnikovi cesti v Ljubljani gorel tobogan. Požar so pogasili gasilci PGD Zgornja Šiška," poroča portal uprave za zaščito in reševanje. Več podrobnosti še ni znanih.

Čeprav je še sorazmerno toplo, je bilo ponoči in že popoldan nekaj dimniških požarov, nekaj čez sedmo zvečer pa je v Luciji zagorelo osebno vozilo.

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.