Slovenija
1973 ogledov

O ščipanju državnikov v zadnjo plat

Predsedniške volitve 2017 rokovanje šarec pahor Anže Petkovšek Marjan Šarec in Borut Pahor
Kako gledata na šefa Evropske komisije Pahor in kako Šarec.

V današnjem soočenju predsedniških kandidatov na POP TV, so se dotaknili tudi šefa evropske komisije. Kandidata sta morala odgovoriti, kaj bi storila, če bi Jean Claude Juncker želel poljubiti evropskega voditelja. Marjan Šarec je dejal, da bi ga tako pogledal, da bi mu postalo žal.

"Takšno vedenje ne sodi na najvišje institucije. Tudi zaradi takega vedenja ljudje izgubljajo zaupanje," je prepričan Šarec. Ob tem je dodal, da se mu zdi ščipanje državnikov v zadnjo plat nesprejemljivo. Obenem je pokritiziral šefa evrospke komisije, češ da ni dovolj prodoren in da je tip politikov, ki so dosegli brexit.

Borut Pahor meni, da je Juncker politik z bogato kariero, opisal ga je kot dobronamernega. "Je tudi moj prijatelj. Je manj sterilen kot so običajno drugi. Čeprav vem, da vsaka njegova kretnja ni primerja, odobravam, da ne skriva svoje drugačnosti," je dodal. 

Komentarjev 3
  • Ani Bidar 08:23 06.november 2017.

    Volitve so prevara naroda. 2. člen Zakon o volitvah Pravico voliti in biti voljen za predsednika republike ima državljan Slovenije, ki je na dan glasovanja dopolnil osemnajst let starosti in mu ni odvzeta poslovna sposobnost. Oba kandidata ne ustrezata zakonskim ...prikaži večm določilom! Tadva osebka sodelujeta pri prevar!? Zakon velja od leta 1992.

  • Avatar Leon
    Leon 19:44 05.november 2017.

    Borut Pahor meni, da je Juncker politik z bogato kariero, opisal ga je kot dobronamernega. "Je tudi moj prijatelj. Ja ,tudi on je slinavec kot Borat !

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 08:14 05.november 2017.

    LOPOVI !!!!!........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................