Slovenija
4879 ogledov

Odstopila s položaja odgovorne urednice

Manica Janežič Ambrožič Žurnal24 main
Manica Janežič Ambrožič je odstopila s položaja odgovorne urednice Informativnega programa Televizije Slovenija.

Kot je pojasnila Manica Janežič Ambrožič, se ne strinja s spremembami programsko-produkcijskega načrta za Informativni program Televizije Slovenija za leto 2022.

Pri tem vodstvo RTV Slovenija pojasnjuje, da so manjše spremembe programsko-produkcijskega načrta nujne tako zaradi kadrovskega manka kot tudi padca gledanosti informativnih oddaj.

Ker je odstop za vodstvo RTV Slovenija popolno presenečenje, dr. Valentin Areh, vršilec dolžnosti direktorja Televizija jo je namreč v današnjem pogovoru pozival, naj ne odstopi, vodstvo vršilca dolžnosti odgovornega urednika za zdaj ne bo imenovalo.

Skladno z dogovorom bo Manica Janežič Ambrožič opravljala delo vršilke dolžnosti odgovorne urednice Informativnega programa.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Dusan12 18:45 15.oktober 2021.

    Končno je sprejela pravilno odločitev, tudi kamela brez vode ne more iz Agadirja preko sahare do do Turkmenistana, a ne Milosaljavić, …….

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:41 15.oktober 2021.

    Vse gre po scenariju kot pri sta. Uničiti verodostojnost novinarskega poročanja.

  • marko345 17:10 15.oktober 2021.

    Trenutno ima Rtv nelegitimnega generalnega direktorja- ne izpoljnjuje z zakonom ptedpidanih pogojev in Rtv ima nelegitimen nadzorni svet, ki je bil izvoljen s pomoćjo neligitimnih 2 - eh članov tega sveta.