Slovenija
17 ogledov

Pazljivo med prazniki

(Foto: PU Nova Gorica) Žurnal24 main
Novogoriški policisti pred prazniki opozarjajo na zavarovanje premoženja. V teh dneh bodo "zagotavljali večjo varnost in pretočnost prometa ter dosledno ukrepali zoper vse kršitelje".

Policisti s PU Nova Gorica pred dnevom reformacije in spomina na mrtve opozarjajo na zavarovanje premoženja, saj lahko nepridipravi hitro izkoristijo nepozornost ali odsotnost od doma. V osebnih avtomobilih ne puščajte vrednejših predmetov na vidnih mestih (npr. na sedežih), vozila dosledno zaklepajte in ne puščajte ključev v ključavnicah.

Obenem dodajajo, da je v naslednjih dneh mogoče pričakovati povečan promet, predvsem na cestah, ki povezujejo večja središča in cestah, ki vodijo do pokopališč. Na prometno - informacijskem centru so nam sicer danes dejali, da daljših čakalnih dob ni pričakovati.

"Policisti bodo tudi sicer z različnimi oblikami dela zagotavljali večjo varnost in pretočnost prometa ter dosledno ukrepali zoper vse kršitelje, posebej tiste, ki bodo za volan sedli vinjeni in ki bodo s prehitro vožnjo ogrožali sebe in druge," so zapisali v sporočilu za javnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.