Slovenija
99 ogledov

Peti najbogatejši klesti

Tomaž Lovše, peti najbogatejši Slovenec, ima v lasti tudi izolsko podružnico Din Žurnal24 main
Rezi. Število zaposlenih v izolski podružnici Diners Cluba Italia upada. Čakajo na dovoljenje za izdajanje kartic.

 

300 tisoč ljudi in prodajnih mest oskrbuje izolska podružnica Diners Cluba Italia.

Izola. Diners Club Italia je pred dvema letoma v Izoli odprl servisni center, v katerem je delo dobilo 120 ljudi.

Zdaj so tam zaposleni 104. “Podjetje je v fazi reorganizacije in optimizacije; njuna posledica je zmanjševanje stroškov in seveda tudi števila zaposlenih,” pojasnjuje Primož Patru, direktor podružnice Diners Cluba Italia.

Kaj ima v Izoli
Tomaž Lovše.
V Izoli ima dve podjetji – podružnica Diners Cluba Italia se ukvarja s strankami in prodajnimi mesti, reševanjem reklamacij in drugim, v podjetju Dinit pa 32 zaposlenih razvija informacijske rešitve za kartično industrijo, kartično logistiko ...

Zaposleni zaskrbljeni
Diners Club Italia in njegova izolska podružnica poslujeta izključno na italijanskem trgu. Od maja 2008, ko je podjetje prevzel Tomaž Lovše, do septembra lani je poslovanje potekalo nemoteno, potem pa so dobili začasno prepoved izdajanja kartic.

Gre za posledico neskladnosti z zakonodajo preprečevanja pranja denarja. Vse pomanjkljivosti smo odpravili, italijansko centralno banko pa o tem obvestili že aprila. Iz ustnega poročila njenih revizorjev je bilo razbrati, da so z napredkom našega podjetja zadovoljni in ni razloga, da bi se njena sankcija nadaljevala,” dodaja Patru in poudarja, da je skrb zaposlenih, da bi podružnico ukinili, odveč. Trenutno oskrbujejo 300 tisoč fizičnih in pravnih oseb ter prodajnih mest; poslovanje z obstoječimi člani je ves čas nemoteno.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.