Slovenija
29 ogledov

Po predavanju še največji medenjak

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Jutri lahko na predavanju v Radovljici spoznate glavne značilnosti medu in možnosti uporabe čebeljih pridelkov v kulinariki.

Čebelarska zveza Slovenije jutri popoldne v Radovljici organizira okroglo mizo na temo uporabe čebeljih pridelkov v kulinariki. Okrogla miza bo zanimiva predvsem za čebelarje, gostince in ostale, ki se ukvarjajo s kulinariko.

"Na okrogli mizi boste imeli priložnost spoznati glavne značilnosti in lastnosti medu ter ostalih čebeljih pridelkov, seznaniti se z različnimi načini uporabe in vključevanja medu v prehrano (tudi otrok), problematiko javnih naročil, možnosti glede vključevanja kulinarike v svojo ponudbo in registracije dopolnilne dejavnosti na kmetiji," sporočajo s Čebelarske zveze.

Na okrogli mizi bo s prispevkom na temo Kulturna dediščina čebelarstva – izzivi za sodobno prehrano sodeloval tudi etnolog Janez Bogataj, dijaki Srednje gostinske šole iz Radovljice pa bodo spekli največji medenjak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.