Slovenija
2535 ogledov

Izza pasu je potegnil dva noža in jima grozil

policija Žurnal24
Najprej napadel zakonsko partnerko, zatem še policista.

Novomeški policisti poročajo o dogodku z območja Krškega. Kot so zapisali, je moški napadel zakonsko partnerko, jo poškodoval in ji grozil. "Nemudoma sta bila na kraj napotena policista PP Krško. Našla sta poškodovano in prestrašeno žensko, nasilneža pa ni bilo na kraju," so zapisali na PU Novo mesto. 

Poskrbela sta za njeno varnost, potem pa pričela z iskanjem moškega in ga opazila v bližini. "Nasilnež je kričal nanju, v policista je vrgel ošiljeno cev, potem pa izza pasu potegnil dva večja noža, mahal z njima in jima grozil, da ju bo ubil," še piše v poročilu za javnost novomeške policijske uprave. 

Opozoril in ukazov ni upošteval, zato sta policista zoper njega uporabila plinski razpršilec in sredstva za vezanje in vklepanje in mu odvzela prostost. Zasegla sta mu noža in palico.

Na kraj so policisti poklicali reševalce, ki so oskrbeli poškodovano žrtev nasilja v družini. Zoper 62-letnega nasilneža bodo na pristojno tožilstvo podali kazensko ovadbo zaradi kaznivih dejanj nasilja v družini in napada na uradno osebo, ko opravljajo naloge varnosti.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Leon
    Leon 13:07 25.julij 2024.

    Cigo se je hecal . Ne poznate njihovih štosev 😂

  • kapibara1 12:12 25.julij 2024.

    Sam fprašam: Pa je še živ..??