Slovenija
10925 ogledov

Policisti so ga pridržali, kmalu zatem je umrl

aretacija policija lisice Profimedia
Nenavadno dogajanje na Obali. Policisti posredovali po klicu na pomoč, 36-letnika pridržali, nato je ta umrl.

S PU Koper so sporočili, da so v soboto ob 2.50 na OKC PU Koper dobili klic, da v stanovanju v Kopru moški razgraja. Policisti so prišli na kraj in ugotovili, da 36-letnik z okolice Kopra krši javni red in mir. Kljub posredovanju policistov se moški ni umiril in je nadaljeval z agresivnim vedenjem, zato so policisti zanj uporabili prisilna sredstva, so še sporočili s PU Koper.

Policisti so zaradi njegovega psihofizičnega stanja na kraj poklicali zdravniško pomoč, ki je tudi prišla na kraj in ocenila, da bo opravljen zdravniški pregled na policijski postaji. S službenim intervencijskim vozilom je bil odpeljan na PP Koper, kjer je bilo ugotovljeno, da je izgubil zavest. Zdravniška ekipa je takoj pričela z oživljanjem in uspela z reanimacijo, so še dodali v sporočilu za javnost. 

Moškega so zato odpeljali v SB Izola, od koder pa so policisti PU Koper bili kasneje obveščeni, da je umrl. Policisti in kriminalisti zbirajo vse informacije za ugotavljanje okoliščin dogodka. Odrejen je bil strokovni pregled glede prisotnosti nedovoljenih substanc, prav tako pa se preverja sum storitve kaznivega dejanja Omogočanje uživanja ali uporabe prepovedanih drog ali nedovoljenih snovi, so zaključili v PU Koper.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar SS666
    SS666 20:18 15.julij 2024.

    Klasika oziroma stalnica....,teško dihanje,nezavest,odpoved srca. Strokovni nadzor pa potem ugotovi,da protokol ni bil kršen in da je umrli imel težave s srčekom za katere ni vedel niti on,niti njegov osebni zdravnik,niti se je to kdaj opazilo na urgenci ali sistematskem pregledu.

  • Ender3 13:27 15.julij 2024.

    So morda poizkušali paralizator.?.Na nedolžnih se to ne da..

  • kupim 13:12 15.julij 2024.

    Od preblizu so ga posprejali to kar oni uporabljajo to vojska koristi na prvih bojnih črtah.