Slovenija
2 ogledov

Ponekod ukinjena požarna ogroženost

gasilci Jerca Božič Kranjec
V nekaterih občinah danes preneha veljati razglašena velika požarna ogroženost naravnega okolja.

Kot so sporočili iz Uprave RS za zaščito in reševanje, velika požarna ogroženost preneha veljati v občinah Kranj, Trbovlje, Celje, Slovenj Gradec, Maribor, Postojna, Koper in Nova Gorica. Prav tako velja prenehanje velike požarne ogroženosti na območju občin Medvode, Vodice, Komenda, Kamnik, Mengeš, Trzin, Lukovica, Mestna občina Ljubljana, Ig, Škofljica, Grosuplje, Logatec, Vrhnika, Borovnica, Brezovica, Log-Dragomer, Dobrova-Polhov Gradec, Horjul, Dol pri Ljubljani, Litija, Šmartno pri Litiji, Moravče, Domžale in Ivančna Gorica.

"V občinah na območju izpostav Uprave RS za zaščito in reševanje Murska Sobota, Ptuj, Brežice in Novo mesto ter v občinah Loški Potok, Sodražica, Velike Lašče, Ribnica, Dobrepolje, Kočevje, Osilnica in Kostel na območju izpostave Uprave RS za zaščito in reševanje Ljubljana še vedno velja velika požarna ogroženost naravnega okolja z dne 7. marca 2012," so še sporočili.

Do preklica prav tako velja velika požarna ogroženost naravnega okolja v občinah, ki so veliko požarno ogroženost naravnega okolja razglasile same.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.