Slovenija
20 ogledov

Ponoči nevihte in močnejši nalivi

Vremenska karta Arso
Po lepem in sončnem vikendu nas že danes zvečer in ponoči čaka poslabšanje vremena, saj bodo državo zajele nevihte in močni nalivi. Ohladitev lahko pričakujemo v torek, proti koncu tedna pa bolj spremenljivo vreme.

Po napovedih vremenoslovcev se bo že danes popoldne na zahodu povečala oblačnost, zvečer pa se bodo tam začele pojavljati krajevne plohe in nevihte.

Državo bo namreč, kot so za zurnal24.si povedali na Agenciji za okolje RS (ARSO), prešla vremenska fronta iz Sredozemlja.

Ob tem pa opozarjajo, da bodo predvsem ponoči v zahodni in južni Sloveniji možne nevihte in močnejši nalivi.

V torek ohladitev

Bolj kislo vreme se bo tako nadaljevalo tudi v ponedeljek, ko se bodo krajevne plohe in nevihte postopoma širile tudi proti vzhodu države.

V noči iz ponedeljka na torek pa bo državo prešla hladna fronta, tako da bo torkovo jutro precej sveže. Jutranje temperature se bodo gibale pri okoli desetih stopinjah Celzija.

Sreda sončna, proti koncu tedna spremenljivo

Sončno, a ne več tako vroče vreme kot ta vikend, spet lahko pričakujemo v sredo. Od četrtka naprej pa spet bolj spremenljivo vreme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.