Slovenija
38 ogledov

Popović podpisal članstvo k Pozitivni Sloveniji

Župan Boris Popovič bo vložil odškodninsko tožbo proti državi zaradi razžalitve, Žurnal24 main
Koprski župan Boris Popovič, sicer predsednik stranke Avion in liste Koper je naš, je podpisal pristopno izjavo k Pozitivni Sloveniji Zorana Jankovića. A kot sam pravi, (še) ni njen član.

Podpis pod pristopno izjavo je Boris Popović prispeval včeraj v družbi predsednika Pozitivne Slovenije in ljubljanskega župana Zorana Jankovića.

Pristopna izjava ima le eno napako - Popović ni pripisal datuma, kdaj začne veljati, zato uradno še ni član, pišejo Finance. "Če me bodo prepričali s svojim delom in programom, se pristop lahko zgodi. Videli bomo, ali bo na izjavi kdaj naveden tudi datum," je povedal Popović, ki je sicer pred lanskimi volitvami javno podprl Janševo SDS. Čeprav jo uradno še podpira, se je Popović pridušal, da sedanja politika Slovenije in njenega gospodarstva ne pelje iz krize, saj da država premalo stori za zagon gospodarstva z investicijami.

Spomnimo: Janković je v času predvolilne kampanje Popovića ožigosal za glavnega krivca za propad primorskega gospodarstva. A so sta mostove med seboj začela zidati že februarja, ko je Janković Popovića obiskal v Kopru in se "med prijateljskim obiskom" z njim pogovarjal o razvoju občine.

Komentarjev 11
  • Žurnalček 12:31 26.november 2012.

    Nočemo Popovića niti slučajno zraven, niti pod razno . Vse v KP je naredila Država , on je samo palme zasadu- Koprčani pa mislijo , da je vse naredil on. On vas je samo zapufal, naredil pa nić !

  • Veteran 22:04 30.junij 2012.

    Boris res si me razočaral, saj po logiki in tvojem preteklem delovanju ne spadaš v levo turbokapitalistično obcijo. Je že res, da ti je kapital ne glede na njegov izvor interesanten in te lahko kot človeka poskušam razumeti, vendar se ...prikaži več pajdašiti z udbomafijo je čisto nekaj drugega. Pazi Koper te bo lahko še šokiral!!

  • 1111 20:23 30.junij 2012.

    ...kmalu nova stranka...JUG JE NAŠ...