Slovenija
17 ogledov

Poziva k pregledu pogodbe

Franc Kangler Nino Verdnik
Maribor. Protest je bil politično motiviran, meni župan. Policija oglobila zažigalca.

“Protikorupcijsko komisijo in računsko sodišče sem pozval, naj urgentno pregledata vse v zvezi z javno-zasebnim partnerstvom med občino in Iskro Sistemi,” je pojasnil Franc Kangler, mariborski župan.

Poudaril je, da je bil po njegovem mnenju ponedeljkov protest pred občino politično motiviran, saj so na protestu aktivno sodelovali nekateri svetniki SD. O odstopu ne razmišlja, je dodal ter pozval k strpnosti in dialogu. “Tudi predsednik vlade ne odstopi takoj, ko nekdo protestira,” je še povedal župan.

Policija je sporočila, da v protestu ni bilo poškodovanih, oglobili pa so moškega, ki je pred občino zažgal plakat.

Komentarjev 12
  • Žurnalček 10:42 02.december 2012.

    Kako to , da te tista vedeževalka , ki si ji dal v javno zasebno partnerstvo med noge in povrhu še stanovanje, ni opozorila na tole, kaj se ti bo zgodel. Jebate , maš pa res nesrečo! Tud med nogam si pogorel !

  • Žurnalček 10:38 02.december 2012.

    Takšne pogodbe se sploh ne more , ne ne sme sklepat. Pa kaj ste pr seb. Pol dejte pa vsakem polcaju eno križišče v koncesijo , pa naj grejo v s.p. in se jih rešmo z proračuna. Vsaka slučajnost ...prikaži večt med Kanglo in tistim štosom , o s.p. polcaja ni naključna, ker je tud Kangla polcaj !

  • Žurnalček 10:33 02.december 2012.

    Kdaj boste začeli kaznovati tiste, ki so pokurel državo? Ne se jezit, samo vprašam , no res da v imenu 1.500.000 Slovencev , sam to ni važno, važen je cajteng papir. KRETENI DA KRETENI !