Slovenija
29 ogledov

Pozor: lažni Rdeči noski pobirajo donacije

Rdeči noski so praznovali na prostem. Žurnal24 main
V Šiški se študentje izdajajo za Rdeče noske in pobirajo donacije. Rdeči noski opozarjajo, da oni ne pobirajo donacij, in pozivajo, naj v takšnem primeru ljudje pokličejo policijo.

"Pravkar smo prejeli obvestilo, da na območju Zgornje Šiške študentje, ki se izdajajo za Rdeče noske, pobirajo donacije v našem imenu. Rdeči noski ne izvajamo tovrstnih aktivnosti, niti nismo nikogar pooblastili, da zbira donacije po domovih v našem imenu. Prosimo, da v primeru, če pozvonijo pri vas, o tem takoj obvestite policijo," so danes na svoji Facebook spletni strani zapisali Rdeči noski. Ti klovni zdravniki, kot je znano, pomagajo ljudem, ki jih je prizadela huda bolezen ali poškodba.

Tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave Maja Ciperle Adlešič nam je dejala, da do tega trenutka še niso prejeli nobene prijave. V primeru, da naletite na posameznike, ki se izdajajo za Rdeče noske, pokličite policijo na 113 ali 080 1200.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.