Slovenija
614 ogledov

Pozor, na cestah obsedno stanje, poročajo o kilometrskih kolonah

Kolone na primorki PIC
Vipavska hitra cesta je zaradi prometne nesreče zaprta med Selom in Vogrskim proti Italiji, poroča prometnoinformacijski servis.

Nastaja zastoj, obvoz je po regionalni cesti Selo-Šempas-Vogrsko. Nesreči sta tudi na severni ljubljanski obvoznici in na dolenjski avtocesti, zastoji pa nastajajo tudi po cestah drugod po državi.

Na severni ljubljanski obvoznici je zaradi nesreče oviran promet na uvozu Dravlje proti Kosezam, na dolenjski avtocesti pa je zaprt vozni pas pred Drnovim proti Obrežju.

Zaradi prometno bolj obremenjenega podaljšanega konca tedna se kolone vozil vijejo tudi drugod po državi. Večkilometrski zastoj nastaja pred predorom Karavanke proti Avstriji. Za osebna vozila za pot na Jesenice in v Kranjsko Goro prometnoinformacijski servis priporoča izvoz Jesenice vzhod, Lipce.

Poleg tega so zastoji tudi na posameznih odsekih primorske avtoceste med Postojno in Brezovico proti Ljubljani, pa tudi pred Šentiljem proti Avstriji ter na dolenjski avtocesti med Novim mestom in Starinami proti Obrežju.

Prometnoinformacijski servis poroča tudi o ovirah na cestah. Na štajerski avtocesti je zaprt vozni pas pred predorom Ločica proti Mariboru. Občasno zapirajo tudi predor Podmilj proti Mariboru.

Komentarjev 1
  • Ender3 18:28 14.avgust 2024.

    Čredni nagon selitve naroda..