Slovenija
17 ogledov

Predlog za prisilko prihodnji teden?

Revija Lady. lady.si
Danes so z zamudo izšle Anja, Naša žena in Smrklja. V petek še Jana, Lady, Stop, Obrazi, Kih in Lady križanke. Sedlarjeva: Edicije ne bodo izšle.

Kot je zagotovilo podjetje vodstva podjetja Delo Revije so danes z zamudo izšle tri njihove edicije, in sicer Anja, Naša žena in Smrklja. V pripravi za tisk pa so tudi revije Jana, Lady, Stop, Obrazi, Kih in Lady križanke. Na prodajnih policah naj bi bile predvidoma v petek. Seveda, če se bo vodstvu uspelo dogovoriti s tiskarno.

Edicije ne bodo izšle

Alma M. Sedlar je v sporočilu za medije sporočila, da po njihovih podatkih edicije največje revijalne družbe v Sloveniji kljub drugačnim zagotovilom lastnika in direktorja podjetja Mateja Raščana ne bodo izšle.

Na Raščana je posredovala javno pismo, v katerem ga je v imenu sodelavcev pozvala, naj pojasni, kakšne so njihove nadaljnje delovne obveznosti oziroma ali naj v uredništvih ta teden sploh še pripravljajo nove izdaje revij.

Obenem je zaradi nevzdržnega in negotovega stanja v uredništvih Dela Revij, ki se v zadnjem tednu še stopnjuje, za danes dopoldne sklicala novinarsko konferenco.

Komentarjev 2
  • nergač 12:48 04.avgust 2011.

    Sedlarjeva: "Edicije ne bodo izšle"nergač: "Upam, da res ne."

  • Lakotnik 09:25 04.avgust 2011.

    Lady, Jana in še kakšna znamka so ok, samo večino bi pa blo kar za pozabit bi blo vsem lepše z malo manj trači.