Slovenija
49 ogledov

Priče niso dosegljive

hodak_610_24sata_2 Žurnal24 main
"Igor Bavčar in Janez Janša sta bila naklonjena Hrvaški, zato dvomim, da sta dobivala podkupnino," je za Pop TV povedal dobro obveščeni hrvaški odvetnik Zvonimir Hodak.

"Hodak ne ve vsega ali pa vsega noče povedati," je na to povedal Marin Tomulić. Zvonimir Hodak je sicer še povedal, da je Tomulićeve izjave potrebno vzeti z rezervo.

Hodak je med drugim tudi odvetnik generala Vladimirja Zagorca.

Nobena od domnevnih prič, ki bi potrdile, da sta Janez Janša in Igor Bavčar vzela podkupnino, ni dosegljiva, še ugotavljajo na Pop TV.

Ivan Čermak in Zagorac sta v zaporu in na vprašanja ne moreta odgovarjati, za Željkom Tomljenovićem pa se je izgubila vsaka sled, navaja omenjena televizija.

Vse tri je kot priče navedel Tomulić. Ta je s svojimi izjavami, da sta Bavčar in Janša za dobave orožja Hrvaški v devetdesetih letih jemala provizije sprožil najnovejše poglavje v že od osamosvojitve aktualnih aferah z orožjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.