Slovenija
10094 ogledov

Zaradi neurja brezplačno odprli garaže: Tu lahko ponoči parkirate avte

Aleja Saša Despot
Danes bosta za vas pred neurjem odprti parkirni hiši v Aleji in Cityparku.

Nakupovalni destinaciji Aleja in Citypark bosta danes zaradi napovedanega slabega vremena – Arso je prižgal oranžni alarm za vso Slovenijo – odprli svoji parkirni hiši za vse, ki želijo svoje avtomobile zaščititi pred točo in drugimi nevšečnostmi. S takšno potezo omenjeni nakupovalni središči omogočata prebivalcem Ljubljane brezplačno dodatno varnost za njihove jeklene konjičke.

Vozniki bodo lahko svoja vozila pripeljali zvečer in jih naslednje jutro varno odpeljali. Ta ukrep je še posebej koristen za tiste, ki nimajo dostopa do garaže ali nadstreška doma in so zato izpostavljeni vremenskim vplivom.

Parkirni hiši v Aleji in Cityparku omogočata enostavno in učinkovito rešitev za zaščito vozil pred potencialno škodo, ki jo lahko povzroči toča, kar vključuje udarce, udrtine in lom stekel. Ob močnejših neurjih seveda obstaja tudi možnost padca odlomljenih vej ali dreves ter kakršnih koli drugih predmetov, ki lahko ob padcu z višine močno poškodujejo avtomobil. Kako se bodo danes gibale nevihte, si lahko ogledate na tej povezavi.

"Naši obiskovalci so za nas zelo pomembni, zato jih imamo v mislih tudi ob takšnih situacijah. Zavedamo se, da nimajo vsi parkirnih hiš in varnih mest za svoje jeklene konjičke. Zato vedno, ko je napovedano slabo vreme, čez noč odpremo parkirno hišo in obiskovalcem omogočimo, da avto brezplačno pustijo na varnem," je ob tem pojasnil direktor SES Slovenija Toni Pugelj.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Puklastimiha 13:01 01.avgust 2024.

    Itak.

  • Plavi-mil 11:25 01.avgust 2024.

    Kaj pa Jankovič in Stožice? dol mu visijo Ljubljančani, važno da kasira.