Slovenija
3283 ogledov

Posnetek, ki je pretresel Slovenijo. Takšen je epilog.

Policisti so govorili tudi s starši in jih opozorili na ustrezno skrb za otroke.

Gorenjski prometni policisti so zaključili preverjanje nespametnega in nevarnega zadrževanja otrok na avtocesti 5. septembra letos, ki  so ga prejšnji teden izpostavili pri DARS-u.

"Vsi vpleteni so mlajši od 14 let, na avtocesto pa so »vstopili« skozi prehod do bencinskega servisa na Spodnjem Plavžu," razlaga Bojan Kos s PU Kranj. "Na območju je bila tisti čas stoječa kolona, pri čemer so s hojo in zadrževanjem nadaljevali tudi na delu, kjer  kolone ni bilo več."

Znakov kaznivega dejanja policisti niso ugotovili, so pa v dejanju otrok podani elementi prometnega prekrška – hoja po avtocesti. "Ker pa proti otrokom prekrškovnega postopka ni mogoče voditi, bo o njihovem početju obveščen pristojni center za socialno delo," razlagajo pri PU Kranj. "Policisti so govorili tudi s starši in jih opozorili na ustrezno skrb za otroke. Ne glede na to, ali je bil to »izziv« ali ne, je tako početje izredno nevarno, prepovedano in vpliva na varnost v širšem kontekstu."

O dogodku smo že pisali v prispevku Smrtno nevarno: Za posnetek legel na sredino avtocestnega pasu.

Video Slovenija Smrtno nevarno: Za posnetek legel na sredino avtocestnega pasu

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 6
  • pofukanavlada22 06:50 27.oktober 2021.

    ma kaj ste prizadeti, kaj ima tu veze socialno delo? kaj misliš da so jim starši naročili naj gredo na avtocesto ležati za 10sekund??? prizadetki eni! po drugi strani otroci niso opravljali nobenega izpita oz tečaja da imajo dokaz da ...prikaži več se po avtocesti ne sme hoditi!!!

  • pofukanavlada22 06:47 27.oktober 2021.

    posnetek ki je pretresel slovenijo BBBBBUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH delajo iz mušice mamuta

  • eminenca 21:19 26.oktober 2021.

    torej ni kaznivega dejanja, samo prekrše, nič jim ne morejo , csd bodo babnice svetovalke nekaj pametovale, ta stari bodo pa itak mulcu kupil nov telefom, da naslednja slika še boljša ... temu se preprosto reče vzgoja, permisivna vzgoja, kjer ...prikaži več je vse dovoljeno ... mulci de dolgočasijo, doma jim vse vtaknejo kamorkoli ... in dejmo se zabavat