Slovenija
50372 ogledov

Cesta vzela še eno življenje

Prometna nesreča motor v prometni nesreči
1/2
Profimedia
V prometni nesreči na primorski avtocesti pri počivališču Lom je umrl 35-letni motorist, ki je vozil iz smeri Unca proti Logatcu po desnem prometnem pasu in zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del priklopnega vozila tovornjaka. Po trčenju ga je odneslo čez prehitevalni pas in je trčil še v odbojno ograjo, so sporočili iz PU Ljubljana.

Policisti Policijske uprave (PU) Ljubljana so bili o prometni nesreči obveščeni okoli 12.30. Motorist, ki se je v nesreči tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče, je bil italijansko-britanski državljan.

Motorist je med vožnjo uporabljal zaščitno motoristično čelado in motoristično opremo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah prometne nesreče. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo. Avtocesta v smeri Ljubljane je bila zaradi ogleda in odpravljanja posledic prometne nesreče zaprta do 16. ure, so še sporočili iz PU Ljubljana.

Prometna nesreča motor v prometni nesreči | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 2
  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 18:47 29.maj 2024.

    Preveč prometa za AC, prekratka varnostna razdalja med tovornjaki. Zdaj pa vsi vozniki TA hitro skočite pol metra v luft in me popljuvajte.Vsem se nekam mudi, kot, da nebi imeli kaj za jest, trgovine so očitno prazne, da morajo na ...prikaži več vsak način pridobiti par minut, pa četudi je prepovedano prehitevanje. Večina pa je itak tranzitnega tovornega prometa.