Slovenija
36686 ogledov

Prva izjava Goloba po zmagi na volitvah, to napoveduje za jutri

Golob Zajem zaslona/Pop TV
Predsednik zmagovite stranke Gibanje Svoboda Robert Golob je nagovoril navdušene člane stranke.

Robert Golob jih je nagovoril prek videopovezave iz Nove Gorice, saj je predsednik še vedno v izolaciji zaradi okužbe s koronavirusom.

"Najprej bi rad izrazil veliko občudovanje vsem državljanom, ki so prišli na volitve. To pove vse, volilna udeležba je bila najvišja v zadnjih 20 letih."

Nato je nadaljeval: "Ljudje res hočejo spremembe, ljudje pa zaupajo v nas, da smo mi edini, ki lahko te spremembe prinesemo."

"Ne pozabiti, da iz zaupanja prihajajo pričakovanja, iz pričakovanj ljudi pa prihaja odgovornost."

In še: "Danes ljudje plešejo, čakam, da tudi vi začnete plesati. Ampak jutri se začne nov dan in jutri bomo začeli trdno delati, da upravičimo zaupanje. To je naša zaveza ljudem, ki so nas danes volili za nas."

Svoboda Robert Golob Vzporedne volitve Slovenija Zgodovinsko zmagoslavje Roberta Goloba, polom Bratuškove in Šarca

Malce pred deseto se je Robert Golob prek videa javil svojim podpornikom v Cvetličarni. "Po osemdesetih odstotkih preštetih glasov lahko ugotovimo, da je naš cilj, da pripeljemo v državo svobodo, dosežen. Čestitke vsem. Ne samo kandidatom naše stranke, ampak vsem, ki ste pomagali z delom na terenu, v štabu, z ljudmi," je dejal Golob.

"Iskreno sem hvaležen, ker je samo v ekipi in kolektivu prava moč in samo tako lahko kaj dosežemo. Še enkrat hvala vsem, ki ste pomagali. Imamo opravka z eno večjih volilnih udeležb in to daje izidu posebno težo," je dodal Golob. "Jutri bo v Slovenijo prišla svoboda," je zaključil Goričan. 

GIbanje Svoboda je po rezultatih vzporednih volitev prejelo 35,8 odstotka glasov, trenutne projekcije kažejo, da bo imela stranka v novem sklicu državnega zbora kar 42 poslancev. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 10
  • Melody_Townsend 10:01 25.april 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 02:05 25.april 2022.

    No Golobček pa da vidimo, če si sposoben voditi, povezavoti in upravljati državo vsaj pol toliko kot si GEN-I. Iz srca bi ti privoščila, da ti uspe.

  • bobubob 20:57 24.april 2022.

    Slovenec bo še vedno jahan - 'desnega' je zamenjal levi jahač. Slovenec preprosto želi biti jahan. Veselica onih pri koritu se nadaljuje.....

Sorodne novice