Slovenija
128 ogledov

SDS: Jutri bo zaradi Patrie incident

Sojenje Žurnal24 main
SDS napoveduje, da bo jutri pred sodiščem, na katerem se bo nadaljeval proces proti Janezu Janši v zadevi Patria, prišlo do incidenta. V stranki se vnaprej ograjujejo od dogodkov.

Kot so danes sporočili iz stranke, so pridobili določene informacije o tem, da nameravajo "organizatorji velikega poka iz Finske", kamor so v preteklosti umeščali krog okoli Milana Kučana, "v tem primeru zrežirati incident pred sodno palačo na Miklošičevi in tako obrniti pozornost stran od političnega procesa."

V stranki pravijo, da so svoje člane in volivce pozvali, naj sojenje, v kolikor jutri ne bodo mogli v sodno dvorano, spremljajo prek splošnih in strankinih medijev, in ne pred sodno palačo. S tem se želijo v stranki izogniti izgredništvu in provokacijam, ki naj bi jih sprožila neznana skupina.

Za dodatna pojasnila smo skušali priklicati tiskovnega predstavnika stranke Jerneja Pavlina, ki pa se na naše klice ni odzval.

Komentarjev 15
  • xy 20:43 20.november 2011.

    Njavro sta to skupaj z BB pripravila, ti sam nimaš toliko IQ

  • Ronald Reagan 20:43 20.november 2011.

    Wir sind bereit, für den Befehl warten....

  • xy 20:41 20.november 2011.

    Njavro si se oglasil, si dežuren? ;) Si pozabil spremeniti ime ;)Res si še premlad da bi hodil v Kumrovec (veš piše se z veliko začetnico ker je to ime mesta) je pa tvoj polit komisar Jajčko to obhodil, ...prikaži več ko je hodil po poteh AVNOJ in na veliko pisal prošnje za ponovni sprejm v ZKJ