Slovenija
1138 ogledov

Slovenec in Švicar divjala po dolenjki

zastoj dolenjska avtocesta proti Hrvaški PIC
Policisti so ju ujeli včeraj zjutraj.

Policisti so v torek zjutraj na dolenjski avtocesti ustavili dva voznika osebnega avtomobila znamke mercedes švicarskih registrskih oznak, ki sta močno prekoračila dovoljeno hitrost. 25-letni državljan Švice je vozil s hitrostjo 200 kilometrov na uro, 22-letni državljan Slovenije pa 189 kilometrov na uro. Oba sta prejela denarno kazen.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Novo mesto, so policisti na Obrežju v torek nekaj po 8. uri kontrolirali voznika osebnega avtomobila znamke mercedes švicarskih registrskih oznak, ki je na območju Čateža ob Savi vozil s hitrostjo 200 kilometrov na uro in tako prekoračil dovoljeno hitrost na avtocesti za 70 kilometrov na uro. 25-letnemu državljanu Švice so zaradi kršitve cestno prometnih predpisov izrekli globo.

Prav tako v torek okoli 8. ure so ustavili voznika osebnega avtomobila mercedes švicarskih registrskih oznak, ki je na avtocesti vozil s hitrostjo 189 kilometrov na uro in prekoračil dovoljeno hitrost za 59 kilometrov na uro. 22-letnemu državljanu Slovenije so izdali plačilni nalog in izrekli kazenske točke.

E-skiro, električni skiro Policija Slovenija Hude poškodbe 16-letnice na električnem skiroju policijski avtomobil Slovenija V nenavadni prometni nesreči jo je skupila 24-letna peška

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.