Slovenija
19 ogledov

Smo ga le dočakali. Sneg!

Sneg na cestah (Čepovan - Lokve)
1/7
PIC (cestne kamere)
V notranjosti države sneži, zato opozarjajo voznike na previdno vožnjo.

"Zaradi snega, plužnih in posipnih skupin je promet na posameznih avtocestnih odsekih in na nekaterih državnih cestah upočasnjen," opozarjajo na prometno informacijskem centru in svetujejo previdno vožnjo.

Na cesti Ajdovščina - Col - Črni Vrh - Godovič je zaradi snega prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike.

Zaradi vetra snežni zameti

Vremenoslovci napovedujejo rahlo sneženje zvečer in ponoči v notranjosti Slovenije, medtem ko bo po nižinah Primorske večinoma deževalo, čeprav lahko tudi na Goriškem proti jutru sneg preide v sneg.

Sneg na cestah (Vrhnika) | Avtor: PIC (cestne kamere) PIC (cestne kamere)

"Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem burja. Veter bo ponekod na Notranjskem lahko gradil snežne zamete," opozarjajo pri Arsu.

V ponedeljek in torek spet sneg

Jutri sredi dneva bodo padavine povsod ponehale, najpozneje v južni Sloveniji. V ponedeljek bo oblačno, čez dan bodo padavine od zahoda prehodno znova zajele večji del države. Ob morju bo deževalo, drugod večinoma snežilo.

V torek bo oblačno, sneženje se bo zjutraj na jugozahodu spet krepilo in postopno zajelo večji del države. Ob morju in v Vipavski dolini bo deževalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.