Slovenija
71568 ogledov

Šok za Gorana Dragića, vandali so povsem uničili ...

Uničen koš na igrišču Gorana Dragića Šport Ljubljana
Vandali na delu, le kaj jim je rojilo po glavi?

Brezobzirni vandali so se spravili na igrišče Gorana Dragića v Tivoliju. S slik, ki jih je na svojem Facebook profilu objavil Šport Ljubljana, je razvidno, da so se vandali spravili na eno od košarkarskih tabel na igrišču in jo razbili, obenem pa še upognili obroč. Zdi se tudi, da so enega od košev na otroškem igrišču, namenjenem najmlajšim, celo odrezali z željo, da bi ta padel na tla. 

"Z obžalovanjem sporočamo, da sta bila otroško športno igrišče in košarkarsko igrišče Gorana Dragića pred kratkim ponovno popolnoma uničena," so zapisali pri Šport Ljubljana. "Takšno ravnanje strogo obsojamo, saj meščanom odvzema možnost za aktivno preživljanje prostega časa. Obiskovalce pozivamo, da skrbno ravnajo z javnimi površinami in pomagajo ohranjati Ljubljano športno in varno za vse," so dodali v zapisu. 

Igrišče #podamdaigram v Tivoliju je prvo postavljeno igrišče nekdanjega slovenskega košarkarja, zlatega kapetana iz Istanbula. Danes je takšnih igrišč, za katere je poskrbela Fundacija Gorana Dragića, po Sloveniji že šest, in sicer poleg Tivolija še v Mariboru (Tabor), Laškem, Novem mestu, Murski Soboti in na Ptuju.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 14
  • munja 08:27 13.junij 2024.

    Takšna golazen lahko poškoduje človeka, otroke, pa glede na to, da imamo butasto zakonodajo, ki jo sprejemajo še bolj butasti poslanci, jim nič ne moreš. Kam gre Slovenija!!??

  • nostradamus 18:01 11.junij 2024.

    skoda besed bi bilo pa dobro da se storilce najde in se jim poleg kazni nalozijo se vsi stroski obnove

  • boris85 17:13 11.junij 2024.

    Jankovič mora igrišče obnoviti skupaj z ekipo svojih neofašistov iz Stožic.