Slovenija
22 ogledov

Stanovnikovi podprli Türka

dan upora proti okupatorju  türk stanovnik Boštjan Tacol
Stanovnik prihajajoče predsedniške volitve označil za plebiscit, ki bo zaustavil "nevarni tok v slovenski politiki". Podprli Türka. Lukšič: Kot bi se oče odpovedal otroku.

Prihajajoče predsedniške volitve niso normalne volitve, temveč plebiscit, je na seji glavnega odbora Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije povedal predsednik zveze Janez Stanovnik. Kot je dejal, lahko edino ta plebiscit zaustavi nevarni tok, ki se kaže v slovenski politiki. V zvezi so se sicer že odločili, da bodo podprli Danila Türka.

Na Stanovnikove izjave so se odzvali pri SD. "Sporočilo Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije, ki je dalo podporo predsedniškemu kandidatu neke druge stranke in ne kandidatu stranke Socialnih demokratov Borutu Pahorju, v SD sprejemamo tako, kot da se je oče odpovedal svojemu otroku. Vrednote narodno-osvobodilnega boja pa bodo še naprej pomembno vodilo naših ravnanj," meni predsednik stranke Igor Lukšič.

Iz štaba predsedniškega kandidata Boruta Pahorja pa so sporočili, da Stanovnikove izjave uresničujejo Pahorjeve bojazni o tem, da se bomo Slovenci vse bolj razklali. Pred dnevi je že dejal, da bomo Slovenci sami sebi skopali še večjo jamo, če bodo te volitve nič več kot le referendum o tem, kdo je za in kdo proti Janševi vladi.

Komentarjev 3
  • privat 08:29 30.september 2012.

    Tukaj se ne gre več za partizane..partizani so umrli ko je tito umrl oz .takoj za tem dogotkom. Poglej ozadje današnjega partizanstva...kaj je jankovičič partizan ali le kapilalistični kriminalc ,ki nekoč bo obsojen v imenu naroda...ali pa je res le ...prikaži več partizan?? Ze vsaka ptica poje...on je en obični ,mali,.....cenzura!

  • dragec 09:04 26.september 2012.

    pustimo te uboge partizančke, naj dočakajo dostojno smrt, ne blatimo jih in ne sramujmo se zgodovine.!!!

  • Klemen Zec 20:11 25.september 2012.

    sedaj se je pokazalo kakšen dvoličnež je Pahor.govori o razkolu naroda, smešno saj je prav on sodeloval z Janšo, da je prišlo do predčasnih volitev in prevzema oblasti stranke, ki ni zmagala na volitvah in venomer podpihuje razkol sliv.naroda, ...prikaži več ker je njen vodja le s takim stanjem zadovoljen !