Slovenija
1446 ogledov

Ste ju videli? Moškega porinila na tla in mu ukradla denarnico

maske Prešernov trg Epa
Policija išče dva neznanca, ki sta sredi noči v Ljubljani pristopila do oškodovanca, ga porinila na tla in mu iz nahrbtnika ukradla denarnico.

Neznanca sta danes okoli 4. ure v središču Ljubljane pristopila do oškodovanca, ga porinila na tla in mu iz nahrbtnika ukradla denarnico. Oba storilca sta po navedbah Policijske uprave (PU) Ljubljana stara okoli 25 let, manjše rasti, oblečena pa sta bila v oblačila temne barve.

Eden od storilcev je visok okoli 160 centimetrov, ima dolga brado, oblečen pa je bil v modra in črna oblačila. Drugi je visok med 170 in 175 centimetrov, ima črne valovite lase, nosil pa je kapo s šiltom in temna oblačila.

Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil za izsleditev storilcev in bodo o okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo, so sporočili s PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 11
  • Ender3 14:43 28.maj 2024.

    Ma to ni nič v Beogradu sredi dneva zaradi žoge pretepejo človeka do smrti z brcanjem v glavo. Ampak, ker je bil še živ pripeljan v zdravstveno ustanovo to ni bilo okaraktizirano kot, poizkus naklepnega umora.

  • munja 13:35 28.maj 2024.

    Kaj pa delajo ljudje zunaj sredi noči?

  • Plavi-mil 11:27 28.maj 2024.

    Zato pa moraja biti vaške straže.