Slovenija
347 ogledov

"Striptizeta" zaplesala dijakom

Strokovna delavka, oblečena v prostitutko, je zaplesala množici dijakov. (Foto:
1/2
Žurnal24 main
Pustno rajanje, striptiz, razvrat, poigravanje s fantazijami dijakov ali samo nedolžen ples strokovne delavke murskosoboške gimnazije? "V hiši so stvari urejene," dogodek komentira ravnateljica.

"Igranje s seksualnostjo v pedagoškem procesu je absolutno sporna zadeva. Pedagoški delavci imajo s funkcijo svojega poklica odgovornost, ki jim prepoveduje igranje z razvojnimi značilnostmi otrok in mladine, vključenih v vzgojno-izobraževalni proces," je v svojem komentarju kritičen bloger in socialni delavec Leon Zelko.

"Ni okoliščin, ki bi lahko opravičile takšno vedenje, ki je seksualno izzivalno, izrecno ne v šolskem prostoru, in ki ima za namen sprožiti neke seksualne fantazije pri učencih, dijakih ali študentih," dodaja.

Posnetek plesa si lahko ogledate TUKAJ.

Ravnateljica: "Bloger krepko pretirava"
"Name se niso obrnili niti dijaki niti starši," nam odziv na dogodek obrazloži Regina Cipot, ravnateljica gimnazije Murska Sobota.

Na vprašanje, ali je tovrstna zabava sporna, ravnateljica odgovori: "Ne komentiram ničesar. Tisto, kar je bilo potrebno urediti z zaposleno, sem že uredila. Mislim, da je od 8. marca preteklo že dovolj časa, zato zadeve ni potrebno več napihovati."

"Bloger krepko pretirava. Izpeljevali so tisti, ki sploh niso bili prisotni," pa so besede, ki jih ravnateljica nameni Zelkovemu članku. "Javno pranje perila ni dobro, saj se ga nabere vedno več," konča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.