Slovenija
8981 ogledov

Tako poletje preživljajo slovenski politiki

facebook
Neakateri pozdrave pošiljajo z grobov, drugi moč nabirajo v lastni garaži.

Predsednik državnega zbora Dejan Židan se je z ženo in njuno astro odpravil na desetdnevno pot po Evropi. Redno se je oglašal iz  Avstrije, Češke, Poljske in Nemčije.

Luka Mesec, koordinator Levice, je počitniški pozdrav poslal z groba francoskega filozofa in pisatelja Jeana-Poula Sartra. 

"Za vročim poletjem prihaja vroča jesen," ugotavlja predsednica SAB in ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek, ki redno dokumentira, kako s tekom in treningom s TRXom v domači garaži skrbi za kondicijo. 

V hribih uživa tudi predsednik SDS Janez Janša. 

Svoje neverjetne plezalske sposobnosti je pokazala ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec. 

Zelo težko bo kateri od politikov pri svojih objavah presegel predsednika Boruta Pahorja, ki je tudi letos po dolgem in počez, peš in na kolesu, po Sloveniji. Vmes vošči tudi za rojstni dan. 

Violeto Bulc, evropsko komisarko, ki se bo jeseni poslovila od komisarskega mesta, kje bo nadaljevala kariero pa še ni znano, je v poletni vročini premamilo električno kolo. 

Franc Bogovič, ponovno izvoljeni evropski poslanec je v začetku avgusta z ženo raziskoval zgodovino grškega otoka Rodos.

Da ni treba daleč pa je najlepše, ugotavlja evropska poslanka Tanja Fajon. Te dni se je hladila v Bohinju, pred tem plezala in igrala tenis ter vse to dokumentirala na Facebooku.  

Matjaž Nemec, ki mu izvolitev v Evropski parlament ni uspela, je iskal počitnice brez stresa. 

Novi evropski poslanec Milan Brglez se je v začetku dopusta hladil v gorah. 

Komentarjev 3
  • fiston 09:44 12.avgust 2019.

    Ostali so pa na Hrvaškem, samo jim je nerodno to objavljat. :) Mesec pa potrdil, da nima stika z realnostjo, da je filozof.

  • Avatar vec
    vec 22:27 11.avgust 2019.

    Kera beda :)

  • tone51 12:31 11.avgust 2019.

    revčki so si zaslužli dopust pa so ga komaj plačali z regresom..ma po dopustu bo vse drugače bodo hotli 30 procentov več plače k so letos vidli da komaj pridejo skozi čez mesec...sirotinja, res se mi smilijo