Slovenija
11760 ogledov

Tako se bo začel julij pri nas

Vreme: Sonce in oblaki Profimedia
Jutri precej hladno jutro, tudi čez dan bolj kislo vreme. Kaj sledi?

Ponoči bo spremenljivo s plohami in nevihtami, najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 18 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 26 stopinj.

V četrtek zjutraj bo marsikje megla ali nizka oblačnost. Čez dan se bo deloma zjasnilo. Predvsem popoldne se bodo še pojavljale posamezne plohe in nevihte, ki bodo bolj verjetne nad hribovitimi kraji.

V petek in soboto bo precej jasno in spet vroče.

Napoved od 29. junija do 4. julija 

V soboto in nedeljo bo nad Alpami in severnim Sredozemljem višinski greben s toplim zrakom. Od ponedeljka do četrtka bo ozračje z dotokom hladnejšega zraka v višinah spet bolj nestabilno, vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

V soboto in nedeljo bo sončno in vroče s temperaturami okoli 30 stopinj. V nedeljo bo predvsem v severozahodni Sloveniji že lahko nastala kakšna nevihta. 

Od ponedeljka do četrtka bo spremenljivo s plohami in nevihtami, ki bodo pogostejše sredi dneva in popoldne. Nekoliko se bo ohladilo, temperature bodo okoli 25 stopinj.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Ogromna toča v Bosni foto, video Svet Apokaliptični prizori južno od nas: Padala je toča, kot je še niste videli

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 06:24 26.junij 2024.

    In nato sledi članek " Junij nadpovprečno topel"!!!