Slovenija
35 ogledov

Takšno vreme nas čaka

Jesen Profimedias
Snega še ne bo, vremenoslovci namreč napovedujejo suho vreme. Po kotlinah bo vztrajala megla.

Za prihodnji teden nam vremenoslovci napovedujejo suho in pretežno jasno vreme, kar pomeni, da bo treba kam višje in seveda na Primorsko, če si bomo zaželeli sonca

Po nižinah bo namreč zjutraj in dopoldne megla ali nizka oblačnost, ki lahko ponekod v osrednji in vzhodni Sloveniji vztraja tudi še popoldne, so zapisali na Agenciji za okolje.

Bo pa tako kot danes, precej mrzlo, predvsem zjutraj,. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -2, na Primorskem okoli 3, najvišje dnevne od 1 do 5, na Primorskem do 10 stopinj.

Na sneg bo treba počakati

Podobno vreme bo tudi v torek oziroma vse tja do četrtka. Pretežno jasno bo, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela.

V sredo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, megla ali nizka oblačnost se bo po nekaterih nižinah lahko zadržala večino dneva.

Bo čez vikend deževalo?

V četrtek naj bi bilo še jasno, v petek pa že oblačno. Na portalu accuweather nam tako napovedujejo poslabšanje oziroma dež preko vikenda. Seveda bo na natančnejše napovedi treba počakati. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Ferluci 08:04 14.november 2016.

    To ti pa verjamem. Tudi v našem drugem koncu je enako.

  • Dare Dado 15:43 13.november 2016.

    spet sam nakladajo, nazadnje ne bo spet nič od tega res, kdo jim še verjame

  • speris 13:47 13.november 2016.

    prijatu, treba se je navadit, da vremenarji napovedujejo vreme za Ljubljano. Pri nas na obali ni nikoli tako kot napovejo.