Slovenija
27 ogledov

TouchPadi danes v ZDA po 70 evrov

HP TouchPad. EPA
Po nedavni napovedi, da HP ukinja serijo proizvodov z operacijskim sistemom WebOS, so trgovci začeli odprodajati zaloge tabličnih računalnikov TouchPad po četrtinski ceni. Žal le v ZDA.

Proizvajalec računalniške opreme HP se je po ukinitvi linije WebOS odločil za gentlemansko potezo. Cene svojih tabličnih naprav je danes znižal z 399 dolarjev (okoli 280 evrov) na le 99 dolarjev (okoli 70 evrov).

Naprave naj bi pri trgovcu Best Buy, od koder so še nedavno prihajala poročila o množici neprodanih TouchPadov, po poročanju blogov šle za med.

To pa še ni vse: HP bo vsem, ki so napravo kupili po 19. juliju, povrnil razliko v kupnini. Tako bodo dobili nazaj kar 300 dolarjev, poročajo za tehnologijo specializirane spletne strani.

O za tablični računalnik smešni ceni se lahko prepričate pri trgovcu BestBuy. Po novem naprave na strani sicer ni več mogoče naročiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.