Slovenija
4918 ogledov

Treščil v zapornico, pretepel varnostnika, nato z avtom nalašč treščil v objekt

Prometna Policija Saša Despot
Mariborski policisti poročajo o nenavadnem dogodku, ki se je v štajerski prestolnici zgodil včeraj zvečer.

"Včeraj zvečer smo v Mariboru obravnavali moškega, ki je trčil v zapornico na parkirišču. Nato je pristopil do varnostnika in ga udaril, potem pa ponovno sedel v vozilo in z njim večkrat trčil v objekt ter ga poškodoval. Ob prihodu policistov s kršitvami ni prenehal, zoper moškega so bila uporabljena prisilna sredstva, odrejeno mu je bilo pridržanje," so sporočili policisti.

Ugotovili so, da je vozil pijan (0,64 mg/l alkohola), zato so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Dobil bo obdolžilni predlog, zaradi različnih kršitev pa so mu izdali tudi plačilni nalog. Policisti še zbirajo obvestila o sumih storitve kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari.

Komentarjev 22
  • andrija 18:41 03.junij 2024.

    večkrat je treščil v zapornico pred psihiatrijo,ja saj ni sam kriv če ga niso spustili noter. policija pa ga je obvladala s prisilnimi sredstvi potem pa so ga pridržali,verjetno do istreznitve, in mu hkrati prepovedali nadaljno vožnjo

  • Enzgg4 10:48 03.junij 2024.

    Ja, samo ni on kriv. On je spil samo 2 deci cvilaka, za ostalo je pa krivo podnebje. Vsi vemo, da je takoj, ko prideš čez Trojane, v zraku minimum 5 promilov. To bi morali upoštevat.

  • Friderik1950 08:48 03.junij 2024.

    Pa ljudi, pa ne možete tek tako da zajebavate nas Štajerce.