Slovenija
958 ogledov

Trgovino bodo odprli ob polnoči

Iphone 8, Apple Epa
Applova najnovejša pametna mobilna telefona Iphone 8 in Iphone 8 Plus jutri prihajata tudi v Slovenijo.

Najbolj neučakani se lahko po novo napravo odpravijo v trgovino EPL na Kongresnem trgu v Ljubljani, ki jo bodo posebej v ta namen odprli ob polnoči. Odprta bo do 2. ure zjutraj, vsak kupec pa prejme darilo, so sporočili.

V petek bodo začeli nove iphone dobavljati kupcem tudi nekateri slovenski operaterji in trgovci, kjer so sprejemali tudi prednaročila.

peugeot 206 plus Rabljeni Avto 10 avtov, ki jih lahko dobiš za ceno novega iphona

Ameriški tehnološki velikan Apple je novo generacijo pametnih mobilnikov Iphone predstavil 12. septembra. Nova mobilnika Iphone 8 in Iphone 8 Plus sta nasledila dosedanja modela Iphone 7 in Iphone 7 Plus, poleg tega pa je Apple uvedel še povsem nov, zmogljivejši in dražji Iphone X, ki se bo odslej kitil z naslovom paradnega Applovega modela.

Iphone 8, Apple | Avtor: Epa Epa

Glavni izvršni direktor podjetja Tim Cook je ob predstavitvi v zgradbi Steve Jobs Theatre v Applovem novem kampusu v Cupertinu dejal, da Iphone X predstavlja največji tehnološki skok naprej po prvi generaciji iphonov.

Njegova izhodiščna cena v ZDA znaša 999 dolarjev, prednaročila so začeli zbirati 27. oktobra, dobavljati pa jih bodo začeli 3. novembra. Medtem so prednaročila za Iphone 8 in Iphone 8 Plus začeli zbirati 15. septembra, v ZDA in še v nekaterih drugih državah pa so ju začeli dobavljati 22. septembra, piše na uradni spletni strani podjetja Apple.

Telefoniranje med vožnjo Novi iphone Avto Izjemna nova funkcija iphonov

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.