Slovenija
24 ogledov

Tribuna še brez uporabnega dovoljenja

Predstavniki Občine Jesenice in zavoda za šport so včeraj delegaciji KZS dvorano Žurnal24 main
Dvorana Podmežakla. Do dokumentacije za vzhodno tribuno najpozneje v dveh mesecih, pravi župan.

Hokej. Acroni Jesenice čaka danes prvi nastop v novi sezoni lige Ebel. Začela se bo pred prazno vzhodno tribuno, ki še vedno nima uporabnega dovoljenja.

V dveh mesecih

"Dvorana se je začela graditi pred 40 leti. Določena infrastruktura je zastarela in jo je treba zamenjati. V minulih mesecih so potekale različne dejavnosti, definiranje ustreznih in racionalnih ukrepov. Eden izmed teh ukrepov je bil tudi izgradnja zunanjega stopnišča II," pojasnjujejo pri jeseniški občinski upravi. Župan Tomaž Tom Mencinger meni, da bodo ustrezno dokumentacijo za vzhodno tribuno pridobili najpozneje v dveh mesecih.

Prav tako naj bi do konca leta pripravili dokumentacijo za obnovo strehe. Mencinger želi čim prej objaviti razpis za izvajalca v želji, da bi se tudi ob morebitnih zapletih del lotili takoj po koncu hokejske sezone. Zaključna dela v okolici dvorane pričakuje v letu 2013. "Cilj je, da enkrat za vselej pridobimo športno halo z vso infrastrukturo," je dejal, koliko jih bo to stalo, pa ni želel javno predvidevati.

Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 08:47 09.september 2011.

    Župan tole naklada že od samega"dokončanja"tega projekta,da pa je kup gradbenih napak in pomanjkljivosti v to se pa nihče ne vtakne in za Sloevnijo bi res bial najboljša rešitev in prihranek ukinitev vseh nepotrebnih občin,saj se občinska uprava podvaja z ...prikaži več UE.Nekoč je bil slogan:"ROCK&ROLL; V VSAKO SLOVENSKO VAS"kar pa so zvesti komujazerji in bogoplazci spremenili v"OBČINA V VSAKO SLOVENSKO VAS".Mislim,da ma slovenija na število prebivalcev največji občinski aprat in UE na svetu????