Slovenija
20 ogledov

Türk že zbral dovolj podpisov

Danilo Türk predsednik Žurnal24 main
V štabu predsedniškega kandidata Danila Türka so potrdili, da so že zbrali dovolj podpisov podpore volivcev za vložitev kandidature za predsednika države.

Potrebnih pet tisoč podpisov so sicer zbrali že prejšnji torek.

Kandidaturo za predsednika države je sicer doslej napovedalo še 13 kandidatov. Za najresnejša tekmeca zdajšnjemu predsedniku veljata nekdanji predsednik vlade Borut Pahor in evropski poslanec Milan Zver.

V predsedniško tekmo pa se imajo namen podati še Monika Malešič, Artur Štern, Miro Žitko, Fani Eršte, Ladislav Troha, Dušan Egidij Kubot - Totislo, Milan Robič, Miran Šic in Martina Valenčič ter Veronika Juvan.

 

Komentarjev 3
  • privat 08:35 30.september 2012.

    Poglejmo kaj je naredil g Turk v Času ko so pokradli Slovenijo...pa še bil je predsednik take države...nič ..Če bi bil vreden tega položaja bi vsaj enkrat protestiral...sem proti kraji...zabeležite tajnica!! Še tega ni naredil...

  • drugivlak 10:33 31.avgust 2012.

    Bravo. Veliko razlogov si naštel zakaj ga NE bom volil.

  • korisnik_5299 22:44 30.avgust 2012.

    Zakaj bom volil dosedanjega predsednika: -ker je edini politik, ki je javno nasprotoval imenovanju obdolženca na sodišču za predsednika vlade zaradi neprimernosti, -ker je z odlikovanjem g. Ertla pokazal, da so k osamosvojitvi Slovenije pripomogli mnogi ljudje, tudi tisti, ki ...prikaži več so delali v službah nekdanje države in da to ni noben greh, -ker je s svojim delom že dokazal, da je dober in sposoben diplomat, ki nas lahko predstavlja pred svetom, doma pa si upa nasprotovati uzurpatorjem oblasti,...