Slovenija
64 ogledov

Tuš se pogaja s Poljaki

Mirko Tuš se je v Barceloni sestal z direktorjem poljske družbe Play Mobile Jørg Žurnal24 main
Mirko Tuš. Po katalonski prestolnici bežal pred novinarjem Žurnala24.

Včeraj smo na izhodu s sejmišča svetovnega mobilnega kongresa v objektiv ujeli najbogatejšega Slovenca Mirka Tuša. Spremljala sta ga direktor Tušmobila Matjaž Savodnik in predsednik uprave poljskega operaterja Play Mobile Jørgen Bang-Jensen.

Je Tušu končno uspelo najti kupca za mobilnega operaterja, ki je predlani (lanski rezultati še niso objavljeni) pridelal več kot 25 milijonov evrov izgube?

Tušu se smeji
“Tja grem,” je s prstom na znak za stranišče pokazal Tuš, ko smo ga pozneje v hotelskem baru, kjer je trojica sestankovala, vprašali, ali se s Poljakom pogovarjajo o prodaji Tušmobila.

Mirko Tu%C5%A1, Barcelona | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Na vprašanje, ali je to celo morebitni kupec, se je le nasmejal. Prodaje ni ne zanikal ne potrdil. V stranišče nismo vstopili z njim, smo ga pa počakali nekaj metrov stran.

Po približno desetih minutah, ko je stranišče zapustil, je sprva poskušal pobegniti po drugi poti, a je bila ta, mimo nas, edina, po kateri se je lahko vrnil v bar.

Mirko Tu%C5%A1, Barcelona | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Na vnovično vprašanje o prodaji se je spet samo nasmejal, mi položil roko prek ramena, me nekajkrat pogladil po laseh in dejal: “Fajn si.” Nasmešek na obrazu je ostal vse do prihoda do mize, nato pa je druščina zaradi pripetljaja zapustila kraj dogajanja.

Matjaž Savodnik je poskušal preprečiti fotografiranje Tuša in v angleščini dejal, da Tuš ne želi dati izjave. Tudi sam ni želel odgovoriti, ali se pogovarjajo o prodaji Tušmobila.

Za komentar smo poskušali priklicati tudi Jørgna Bang-Jensna, vodjo poljskega operaterja z več kot štirimi milijoni uporabnikov, a nam iz podjetja do zaključka redakcije niso odgovorili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.