Slovenija
22433 ogledov

Umrl je zdravilec Zdenko Domančić

Zdenko Domančić Facebook
Umrl je priljubljeni zdravilec z Bleda.

V 74. letu starosti je umrl Zdenko Domančić, bioterapevt in zdravilec, rojen v Zadru, a je od leta 1996 živel in delal v Sloveniji.

"Z rosnimi dvaindvajsetimi leti je zapustil Jugoslavijo in se odpravil po svetu v iskanju novega znanja. Njegova pot je bila zaznamovana z neutrudnim raziskovanjem mejnih področij znanosti. Usoda ga je vodila po mnogih državah, v sleherni od njih je pustil svoj zdravilski pečat," je zapisano na njegovi uradni spletni strani.

"Leta 1985 so v Zagrebu uradno preverili njegovo metodo in javno objavili izsledke o pozitivnih učinkih tovrstnega zdravljenja. Po tem je živel in delal na jadranskem otoku Ugljanu, kjer so se pred pragom njegovega doma redno vrstile nepregledne kolone bolnikov, ki jim je pomagal. Od leta 1996 je živel in delal v Sloveniji, do leta 2008 v Kranjski Gori in kasneje na Bledu. Slovenijo je doživljal kot svojo drugo domovino."

Po njegovi lastni oceni naj bi Domančić zdravil milijon in pol ljudi.

Kot še piše na spletni strani, je najraje pomagal tistim bolnikom, nad katerimi je uradna medicina že dvignila roke. "Njegova zapuščina tako živi in bo živela naprej skozi pričevanja vseh ozdravljenih in tistih, ki jim je olajšal zdravstvene težave. Živel pa bo naprej tudi skozi tisoče terapevtov, ki jih je skozi desetletja, skupaj z ožjo ekipo, izučil in usposobil."

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 4
  • Avatar Antikrist9
    Antikrist9 20:07 01.september 2024.

    En goljuf manj na svetu.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 19:36 01.september 2024.

    Samozdravljenje ni uspelo.

  • sandi76 19:08 01.september 2024.

    Kaj sebe ni mogel pozdraviti ?