Slovenija
930 ogledov

V boj za predsednico še Martina Valenčič

Predsedniški semafor PrtScr spletne strani Martine Valenčič
Martina Valenčič je nova kandidatka za predsednico države. Pravi, da "nima stricev iz ozadja, le jasen in svetel cilj pred seboj".

Sedemindvajsetletna Martina Valenčič je zadnja v vrsti nezadovoljnih državljanov, ki so se odločili, da bodo spremembe poskušali doseči s kandidaturo na predsedniških volitvah.

Martina Valenčič | Avtor: Facebook Facebook

Kot je zapisala na svoji spletni strani, njena pobuda za predsednico države izhaja iz močne vizije nastajajoče stranke LKS – Ljudske kraljevske stranke, ki "želi v slovenski prostor vpeljati resnično radikalne spremembe, saj to, kar se dogaja pod okriljem zlagane demokracije zadnjih 20 let, nima pozitivnega človeškega karakterja".

Prepričana je, da sta tako sedanja vlada Janeza Janše kot prejšnja Boruta Pahorja neproduktivni in skrbita le za to, kako bosta očrnili ena drugo in napolnili lastne malhe.

Kar mora Slovenija storiti, je, da "odpre pot in možnost ustvarjalnim ljudem na vseh področjih in odstavi ovire, vsiljeno politično stvarnost vidne levice in navidezne desnice".

Kako bi sama to dosegla, še ni znano, saj programa še ni predstavila.

Komentarjev 8
  • korisnik_7949 18:11 25.oktober 2012.

    za: plocnikTale pločnik je pa res en popolni nesrečnik. Saj ni fotografija nastala kar na pločniku ampak v vinski kleti, kjer imajo najoboljši TERAN v Sloveniji in hudo dobre PRŠUTE, vse doma pridelano!Res tale pisun, anonimni ...prikaži več "pločnik" ni v ničemer podučen, zelo ga "šejka" ...pa saj sprejemamo v rokodelske tečaje take, ni problema, naj živi DOMAČA OBRT!Vendar, ne bomo mu zaupali kje se ta kmetija nahaja, kjer imajo najboljši TERAN in PRŠUT v Sloveniji, le tam se fotografirajo tudi NAJBOLJŠE PIČKE v Sloveniji.... LP Martinaca

  • ELche 12:07 04.september 2012.

    Lej Martina js bi ti ga dau.... lagano! ;) ...piši na privat :*

  • plocnik 12:29 29.avgust 2012.

    Da ne bomo polovičarski: http://www.freetime.si/lepotice2012/lepotice2012/oktober.htmOziroma celoten koledar :)http://www.freetime.si/lepotice2012/nar/index.html