Slovenija
8759 ogledov

V Kočevje po tem nočnem dogodku napotili dodatne policiste

Novice: Novi šef NPU dvomi v delo prejšnje oblasti, zato je odredil tole - Policija Anže Petkovšek
Ponoči je v Kočevju prišlo do strelskega incidenta. Policijska preiskava je še v teku.

Policisti PU Ljubljana so bili tekom noči obveščeni, da je trenutno še neznani storilec v Kočevju sprožil več strelov v dve osebni vozili in ju poškodoval. Pri tem voznika osebnih vozil nista bila poškodovana. 

Policisti trenutno izvajajo intenzivno preiskavo za razjasnitev vseh okoliščin, opravljajo ogled kraja kaznivega dejanja in zbirajo obvestila. 

Na območje je bilo napotenih tudi več policistov in kriminalistov, ki nadaljujejo z okrepljenimi aktivnostmi, da bi čim prej odkriti storilce kaznivega dejanja ter odkrivanje in preprečevanje vseh oblik protipravnih in motečih ravnanj in izboljšanje občutka varnosti ljudi. Pri tem poleg policistov PP Kočevje sodelujejo in bodo tekom naslednjih dni sodelovali tudi policisti posebne delovne skupine, policisti posebne policijske enote, policisti konjeniki, vodniki službenih psov in policisti prometniki. 

Policija bo o vseh ugotovitvah obveščala pristojno državno tožilstvo. 

dezurni@styria-media.si


 

Komentarjev 31
  • Avatar Leon
    Leon 15:58 09.avgust 2024.

    Denar je sveta vladar in delo osvobaja ! Ukinite jim socialne pomoči in porušite nelegalne gradnje in boste rešili Slovenijo.

  • Avatar Leon
    Leon 15:53 09.avgust 2024.

    Ob vseh teh streljanjih nikoli ne najdejo strelcev na osnovi forenzičnih preiskav tujcev ali nabojev kot je to praksa v svetovni kriminaliteti . Tudi naši forenziki se radi tolčejo po prsih.

  • Grof 14:01 09.avgust 2024.

    Policija ni glupa, glup je minister in PM, jebe se njima, zakaj že, pa 12 avtobusov, pomešat zajce in mandelce, pa bo stvar urejena