Slovenija
3 ogledov

V ponedeljek sneg do nižin

Sneg Andrej Leban
Pred nami je suh konec tedna, ki mu bo sledil bel ponedeljek.

Današnji dan bo precej jasen, saj se bo dopoldne od zahoda zjasnilo. Najvišje temperature bodo od 6 do 12, na Primorskem do 14 stopinj Celzija.

Jutri bo na zahodu in v delu osrednje Slovenije pretežno oblačno, drugod pa delno jasno. Zjutraj bo po nekaterih kotlinah megla. Pihal bo jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od –5 do 0, ob morju okoli 3, najvišje dnevne od 6 do 11, na Primorskem in v vzhodni Sloveniji od 11 do 15 stopinj Celzija.

Ohladitev in sneg do nižin

V nedeljo bo pretežno oblačno. Najprej bo občasno deževalo v zahodnih, popoldne pa tudi v severnih krajih. Predvsem v jugovzhodni Sloveniji bo še dokaj sončno. Še bo toplo. Ob morju bo pihal jugo, drugod pa jugozahodnik, ki bo popoldne slabel.

V noči na ponedeljek se bodo padavine razširile nad vso Slovenijo, ob morju bodo tudi posamezne nevihte. Meja sneženja se bo ponekod spustila do nižin, saj se bo precej ohladilo. V ponedeljek popoldne bodo padavine oslabele in do večera ponehale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.