Slovenija
36 ogledov

V Turčijo po poslovne kontakte

posel, poslovanje, poslovnež, roka, rokovanje Shutterstock
V organizaciji GZS v Turčijo odhaja močna gospodarska delegacija. Slovenski gospodarstveniki bodo do četrtka obiskali turška poslovna središča Maniso, Izmir in Carigrad. Pričakujejo, da bodo vzpostavili konkretne poslovne kontakte in postavili dobre temelje za poslovno sodelovanje.

Turški trg je za slovenska podjetja zelo obetaven, a specifičen. Tamkajšnja poslovna kultura se je v zadnjih letih precej spremenila in postaja vse bolj zahodnjaška s profesionalnostjo v ospredju. Slovenska podjetja morajo imeti, preden se odločijo za poslovanje s Turčijo, jasno postavljene cilje in stroškovnik, spoznati državo in njen utrip, poiskati notranje in zunanje vire ter pripraviti ustrezno poslovno ponudbo, iz katere bodo razvidne obojestranske koristi, so izpostavili v GZS.

V organizaciji GZS v Turčijo odhaja močna gospodarska delegacija. Slovenski gospodarstveniki bodo do četrtka obiskali turška poslovna središča Maniso, Izmir in Carigrad. Pričakujejo, da bodo vzpostavili konkretne poslovne kontakte in postavili dobre temelje za poslovno sodelovanje, so sporočili iz GZS.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.